Hoofdstuk 6: What’s in a name?

Een bedrijf, daar hoort een naam bij. Er hebben inmiddels een stuk of duizend opties de revue gepasseerd. Volledig onnodig, want de enige echte naam werd me tijdens een weekendje op de hei een tijdje geleden al ingefluisterd. En toch moest ik van mezelf nog verdere opties verkennen. Inmiddels ben ik meer tijd kwijt met het nadenken over deze naam dan over die van mijn dochter. En ook daar gold gewoon: je weet het als je het weet. En ik weet het :).

Dus ondanks mijn fanschap van Shakespeare durf ik zijn stellingname aangaande namen te betwisten. Things are in a name. Zeker weten. En deze naam past me. Het uitspreken voelt -gek genoeg- nog wat onwennig, toch weet ik dat het klopt.

Wat is die naam dan? Zodra het officieel is bij de vrienden van de KvK onthul ik die met liefde :).

 

what's in a name - minke haveman

2 thoughts on “Hoofdstuk 6: What’s in a name?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>