MNKE breidt uit

Jaha, nieuws van het front. Ze lopen al even rond en zijn nog niet gillend voor me weggerend, dus ik stel heel graag Lisa en Marrit aan jullie voor. Zij zijn sinds oktober allebei zo’n twee dagen per week aan de slag bij MNKE.

 

lisaLisa studeert bijna af aan de Hanzehogeschool als communicatiedeskundige en leerde ik kennen via de Masterclass
Schrijven die ik eerder gaf bij OTP Groningen. Ze heeft prachtige taalvondsten, schrijft erg creatief én heeft dus de nodige communicatiekennis. Daarnaast is ze voetballer en houdt ze van theater.

 

 

1504125_619795111429932_1849745809_n(1)Marrit is net afgestudeerd bij de Hanze, zij studeerde ook communicatie. Ook zij heeft een mooie, vlotte pen en werkt zeer analytisch. Naast haar werk bij MNKE zet ze zich onder andere in voor de Stichting Happy Energy.

Ze helpen bij het schrijven van teksten en bij het maken van adviezen voor mijn onze klanten. Een supermooie aanvulling waar ik heel erg blij mee ben. Het betekent dat ik geen “nee” hoef te zeggen tegen nieuwe opdrachten en dat de vaart er in blijft voor bestaande opdrachten. Ook als ik een keer ziek zou zijn, bijvoorbeeld.

 

pegsPast dat allemaal wel op kantoor?
Nou nét. Naast Lisa en Marrit schuift namelijk ook Peggy drie dagen per week aan. Zij is studente Marketing & Communicatie aan het Alfacollege en stort zich op MoedersinGroningen.nl en ZwangerinGroningen.nl. Eigenlijk was ik niet op zoek naar een stagiaire, maar Peggy werd voorgesteld door OTP Groningen en was zo expliciet in haar liefde voor schrijven dat het mijn nieuwsgierigheid wekte. Terechte nieuwsgierigheid, want ondanks dat ze nog piepjong is (of ik gewoon oud), is ze erg ambitieus en getalenteerd.

 

eefjeEn Eefje dan?
Jaja, Eefje van The Fine Line Studio. Wij hebben elkaar in de zomer ontmoet en zijn gaan “samenwonen” in september. Het maakt samenwerken heel erg makkelijk (ontwerp heeft vaak tekst nodig, tekst vaak ontwerp) en we zijn begonnen met We Love Monday waarbij we branding aanbieden voor startende ondernemers.

 

Op naar 2016
Er kan veel gebeuren in een paar maanden, dat blijkt maar weer. Ik blijf er bij: wat een avontuur is dit :). Het waren hectische maanden, dat wel. Maar nu we allemaal op elkaar ingewerkt zijn, heb ik er alle vertrouwen in dat we nóg mooiere dingen kunnen gaan maken in 2016.

We, inderdaad :).

2 thoughts on “MNKE breidt uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>