Nieuw hoofdstuk: een nieuw kantoor

Heel blij! Vanaf vandaag werken we vanuit ons nieuwe kantoor aan de Oudeweg 26! Een voormalige garage is omgetoverd tot een heel fijne werkruimte in industriële en beetje rauwe sfeer. Genoeg ruimte voor onze mensen, maar ook om eventueel te komen flexwerken in de toekomst. Nog steeds binnenstad, maar groter dan waar we zaten en helemaal voor onszelf.

Het was een spannende, maar ook ontzettend leuke stap om te nemen. Vanochtend liep ik voor het eerst binnen voor een werkdag in plaats van klusdag en merkte echt hoeveel energie het me gaf.

Ook dacht ik even terug aan vandaag precies twee jaar geleden: mijn eerste officiële dag als zelfstandige. Toen nog vanuit huis, in m’n eentje. Nu in een prachtig kantoor met allemaal collega’s. Wat is er veel gebeurd. En wat ik ben ik daar blij mee. En ook trots, ik zeg het maar gewoon.

Genoeg sentiment, ik ga aan de slag.

14080016_1263027903727541_129824537245992827_n
Ons nieuwe kantoor aan de Oudeweg in Groningen

 

 

Ons nieuwe adres: Oudeweg 26, 9711 TL Groningen. Alle telefoonnummers blijven hetzelfde. Kom gerust een keertje langs. Binnenkort geven we ook een openingsborrel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>