Over Minke

Schrijfster. Marketeer. Ondernemer. Avonturier.  

Schrijfster: begon in 2011 met een blog. Schrijft daar tot op heden over kleine en grote dingen uit haar leven. Daaruit vloeiden verschillende schrijfopdrachten voort. Combineerde in 2013 haar liefde voor marketing met haar passie voor schrijven en kennis van online in een online magazine. Werkte daarnaast als strateeg bij een internetbureau.
 
Marketeer: voorzag tientallen klanten van online strategisch advies en maakte marketingconcepten. Implementeerde deze ook. In eerste instantie bij het Groningse internetbureau iWink waar ze begon als marketeer en eindigde als MT-lid met strategie en marketing in haar portefeuille. Werkte daar voor klanten als Gasunie (nominatie Dutch Interactive Award 2012), Koninklijke Wagenborg (winnaar Dutch Interactive Award 2014), Interzorg, Zorggroep Groningen en vele anderen. Daarna bij de RUG als senior communicatieadviseur voor de Universiteitsbibliotheek.
 
Ondernemer: begon in 2014 met MNKE | bureau voor verhalende marketing. Werkt voor klanten als NOM, Noorderpoort, Van Hulley, Lentis en anderen. Bundelde in 2016 de online magazines onder Fabuly | Online Publishing. Is mede-eigenaar van We Love Monday | Branding voor startende ondernemers.

Avonturier: want deinst niet terug. Gaat graag uitdagingen aan en omarmt alles op dat pad, ook als het tegenzit. Reist graag en veel. Kan niet bestaat niet, the sky is not even the limit & boring days are boring. Verzamelt altijd en overal verhalen.

 

 

Publicaties

Hier volgen snel nog meer publicaties. Klik op de foto om te lezen.

Heeft een grote liefde voor schrijven. Maakt o.a. columns voor Radio 2, verhaalt & interviewt voor Fabulous Mama & Mama&Family.nl en legt mooie verhalen vast op ziejemorgen.nl. Schrijft elke dag voor klanten: MNKE.nl.

Zette in 2013 een online magazine op voor ouders in Groningen: www.moedersingroningen.nl. Dit groeide later uit tot Fabuly Online Publishing.

 

Interview Dagblad van het Noorden

Interview met de directie van het CIT - RUG

Column in opdracht van de Gemeente Groningen (klik op de foto voor de column)

Column in opdracht van Groninger Forum Bibliotheek